KÉZZEL KÉSZÍTETT FABULA CIPŐK

A Fabula név Németországtól kezdve Anglián át Japánig egyet jelent a lábra tökéletesen illeszkedő, méltóságot sugárzó cipőkkel.

Egyedi design

A Mester szabad kezet ad Ügyfeleinek a cipő külső jegyeinek meghatározásában és adott elképzelés alapján elkészíti azt, így válik a lábbeli valóban egyedi darabbá nem csak méret, de külalak szempontjából is.

Fabula László bármilyen megálmodott cipőt el tud készíteni, legyen az fűzős vagy csatos, oxford, vagy derby típusú, gojzer vagy rámán varrott, díszített vagy sima, klasszikus vagy nyújtott orrformájú. Természetesen a bőrtípus és szín kiválasztása is a Megrendelő ízlése szerint történik.

A klasszikus cipőkön kívül a Fabula műhelyben egyedi igény szerint készülnek még golfcipők, magas szárú fűzős illetve bebújós téli cipők, lovagló cipők és csizmák.

Személyes kapcsolat

Fabula László személyesen veszi le a méretet az Ügyfél otthonában, vagy irodájában legyen az külföldön vagy belföldön, de akár saját műhelyében is szívesen látja a méretre készített cipő leendő tulajdonosát. Fontosnak tartja, hogy alaposan megismerje a Megrendelő igényeit, elképzeléseit, így a cipő készítést megelőző konzultációt mindig körültekintően végzi.

A cipőkhöz szükséges bőrt saját maga választja ki és szerzi be, ahogy magát a cipőt is saját kezűleg készíti.

Az elkészült cipőt a próba után szintén személyesen adja át, valamint Ügyfelei bizalommal fordulhatnak hozzá később is, amennyiben bármilyen alakítást szeretnének az adott cipőn.

Örök garancia

Önmagáért beszél az a manapság szinte egyedülálló tény, hogy a kézzel készített Fabula cipőkre örök garancia érvényes. Mindez hűen tükrözi Fabula László cipői minőségébe vetett bizalmát.

FABULA BESPOKE SHOES

Egy életre szóló kapcsolat

Nézze meg cipőinket