KÉZZEL KÉSZÍTETT FABULA CIPŐK

A cipő készítés első és legfontosabb része
a Megrendelővel történő konzultáció,
mely során kiválasztásra kerülnek
a cipő jellegzetes külső jegyei, a bőr fajtája
és színe, valamint rögzítésre kerülnek
a láb pontos méretei.

Típus és bőr

A cipő külső jegyeinek meghatározásában katalógus nyújt segítséget, melyből kiválasztható a típus, az orrforma, a varrás, a minta, a talp vastagság, stb.

A bőr fajtájának és színének kiválasztása bőrminták segítségével történik. A kiválasztott bőrből igény szerint a cipőhöz passzoló öv is készülhet.

Méret vétel

A méret vétel a lábfej körrajzát valamint annak hosszúságának, magasságának és szélességeinek pontos megmérését foglalja magában. A lábfej aktív sport, műtét, vagy egyéb okból kialakult egyenetlenségeiről is pontos rajz készül, ennek köszönhetően a kész Fabula lábbelik tökéletesen illeszkednek a lábra és egyedülálló komfortot nyújtanak viselőjüknek.

A méretek birtokában készül el a személyre szabott kaptafa, melynek a Fabula műhely ad otthont, így később bármikor használható, amikor a Megrendelő egy újabb cipőt szeretne.

Cipő átadása

A méretvételtől és a bőr kiválasztásától számított körülbelül négy-öt hét szükséges egy pár kézzel varrott Fabula cipő elkészüléséhez, melyet sámfázva, ízléses cipős zsákban és dobozban vehet át a Megrendelő.

Igény szerint egyedi kiegészítők (ápoló szett, cipőkanál) vásárlására is van lehetőség.

Amennyiben ajándékba szeretne adni egy egyedi méretre készített, kézműves Fabula cipőt, ajánlom szíves figyelmébe ajándék kártyánkat, mellyel különleges örömet okozhat családtagjának vagy ismerősének.

Monogrammal ellátott cipő rendelésére is van lehetőség, melynek köszönhetően a cipő valóban egyedi darabbá válik.

Árajánlat kérés telefonon vagy e-mailen keresztül történik, de amennyiben azonnal szeretne nekünk üzenni, a Kapcsolat oldalon megteheti azt.

FABULA BESPOKE SHOES

Egy életre szóló kapcsolat

Nézze meg cipőinket